mike_hitman Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Witam, mam mały problem. Mój AEG ( G36c z TM) źle podaje kulki. Czasami jest 5 pustych strzałów a przy szóstym z lufy wylatuje 6 kulek. Nie mam prec lufy, hop up też jest stockowy. Wie ktoś może czego to jest wina? z góry dzięki.. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
noah Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 może za bardzo przykręciłęś hopa? Quote Link to post Share on other sites
mike_hitman Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 No to raczej nie z tym problem, bo strzelałem już na różnych "położeniach" hopa i jest to samo... czy to może być wina maga? Bo strzelając na semi jest gorzej, na full auto wystarczy, że strzele 3 kulki i juz dalej idzie wszystko git. Quote Link to post Share on other sites
dx Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 tak, to może być wina maga, chodź raczej magazynek TM nie powinien nawalać (przypuszczam że taki stosujesz) ... spróbuj docisnąć go do repliki przy strzelaniu i zobacz czy nie widć poprawy jeżeli będzie lepiej to trzeba go uszczelnić jeżeli nie pomaga, to dokładniej przyjrzyj się hopowi... Quote Link to post Share on other sites
mike_hitman Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 Aha... nie dodałem... w Aeg'u jest wsadzona sprężyna M100 Huricane. Czy może mieć to wpływ?:> Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts