SeBi Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 no więc może i był oklepany już podobny temat ale w nim wystarczyło przeczytać aukcje i widać było ze sprzedający kłamie natomiast tutaj: http://allegro.pl/item135595391_precyzyjna...cm_okazja_.html wyglada to troche lepiej , miał ktos styczność? Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 mialem ja sprzedaje dlatego ze nie chce mi sie meczyc z wycinaniem idealnie wyciecia na HU, ale lufa jest wezsza od standardowej lufy VSR HFC, ile nie jestem w stanie odczytac ze zwyklej suwmiarki. Quote Link to post Share on other sites
cycu6 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Właśnie, coś tanio te lufy. Z tego co zrozumiałem Bocian to Ty je sprzedajesz. Byłaby możliwość żebyś zrobił tą dziurkę na hupa? Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 czy ty naprawde nie umiesz czytac :lol: gdzie ci napisalem ze ja je sprzedaje, to po pierwsze. a po drugie to napisalem wlasnie ze nie umialem dobrze zrobic tego wyciecia na HU Quote Link to post Share on other sites
cycu6 Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 sprzedaje dlatego ze nie chce mi sie meczyc z wycinaniem Wyraźnie wskazuje to na to, że sprzedajesz, jak sam napisałeś, dlatego że nie chce Ci się wywiercać dziurki na hupa... [ Dodano: 27 Paź 2006 18:02 ] A skoro nie chce Ci się męczyć, tzn. że jednak umiesz... Quote Link to post Share on other sites
Adzio Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 lufy aluminiowe to shit.. szybko się wycierają to zwykłe rurki obi :lol: miałem taką zmieniłem na mosiężną są twardsze , większa żywotność. Tak da się to wyciąć tylko musisz mieć wymiary i idziesz do jakiegoś zakładu tokarskiego oni to zrobi w 5 minut (jeśli chodzi o dokładne wykonanie) a jak chcesz domowymi sposobami to pilniczek taki drobny i powoli szlifować ale nie wkręcaj w imadło bo rurka łatwo się gniecie i nic z tego nie będzie. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 kur.. chlopie, moze bys przeczytal poczatek posta. to ze ktos sprzedaje m4, to dla ciebie znaczy ze jest producentem :| a twoja teoria ze mi sie nie chce = ze nie umiem pozostawie bez komentarza. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 On nie pyta czy je produkujesz, ale czy je sprzedajesz. Przeczytaj uwaznie Jego posta - Napisał to samo co Ty, czyli - "Nie chce Ci się, ale jednak UMIESZ". Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 sorrka zle przeczytalem, lekko podpity bylem jak pisalem. ale on sie nie pytal czy je sprzedaje tylko on tak stwierdzil. Ale koniec OT nie sprzedaje tych z akucji, tylko jedna kumplowi i umiem wyciac otwor na HU ale nie chce mi sie bo trzeba by to zrobic dosc dokladnie, zeby to mialo sens w VSR Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts