inteligent Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 mam pytanie jakiej średnicy są łożyska w gearbox w Well R6 i czy one są plastikowe czy metalowe? z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Pewnie standardowo 6mm i napewno nie są metalowe. Quote Link to post Share on other sites
klop Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Plastikowe. Oglądałem kiedyś ten model dość dokładnie kumpel kumpla miał taki i moge potwiedzić łożyska są plastikowe. Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 i jeszcze jedno ja sądzicie opłaca się kupować te łożyska http://www.taiwangun.com/index.php?str=product&prId=69 Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Są przyzwoicie wykonane... napewno będą lepsze od tych plastikowych Wella ;) Pamiętaj też, że przy wymianie łożysk może zaistnieć potrzeba skorygowania podkładkowania osi zębatek. Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 dzięki piękne za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Famer Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Są przyzwoicie wykonane... napewno będą lepsze od tych plastikowych Wella ;) Pamiętaj też, że przy wymianie łożysk może zaistnieć potrzeba skorygowania podkładkowania osi zębatek. Witam, jakie łożyska ślizowe będą lepsze, stalowe czy metalowe? CA czy SRC? http://www.taiwangun.com/?str=category&...499d5b6eabd5141 No i na czym polega to skorygowanie podkładkowania osi zębatek... Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 stalowe czy metalowe Sprecyzuj o co Ci chodzi, bo stal to metal ;) na czym polega to skorygowanie podkładkowania osi zębatek... link Quote Link to post Share on other sites
Famer Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 No więc ktore z tych dwóch co podałem są lepsze? OLO znasz się na sprawie z tego co czytałem w postach które mi wyrzuciła wyszukiwarka, ale nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Czemu trzeba korygować i kiedy i jak. Bo muszę wymienić łożyska w swoim WELLu i chciałbym wszystko wiedzieć żeby czegoś nie spartolić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts