dawid07 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Witam, Czy ktoś kiedykolwiek spotkał sie z replika k.wyborowego dla osób leworęcznych? Chodzi mi dokładnie o to by zamek opadał na lewą stronę. Pozdrawiam Dawid :wink: Link to post Share on other sites
Świr Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 widziałem na wgc rączki do bolta, dla leworęcznych (ale to ASG :F ) <span style='font-size:16pt;line-height:100%'>[ Dodano: Nie 29 Paź, 2006 ]</span> http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...T-BHL_srch_bolt Link to post Share on other sites
Foka Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ja na Waszym miejscu raczej bym się cieszył z takiej sytuacji. Często prawdziwi strzelcy praworęczni korzystają z karabinów dla leworęcznych. W takim układzie łatwiej jest przeładować broń bez odrywania głowy i ręki strzelającej od broni i mniejszy jest ruch, dzięki czemu trudniej strzelca wykryć. Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Jest dokładnie tak jak napisał Foka. Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
warkot Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Sory że odgrzebuje ale ze względu ze ostatnio nawet udało mi się nabyć replikę dla leworęcznych to napisze. Korzystam z APS sr-2, jest to replika którą można przystosować dla prawo jak i lewo ręcznych, może nie jest piękna ale swoje zadanie spełnia szczególnie dla mnie osoby leworęcznej :) Opisana jest w innym temacie wiec jak kogoś interesuje to na pewno opcja szukaj mu wiele wyjaśni :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts