sawa Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Posiadam takie UZI http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=745 Kupiłem je popsute za niecałe 50 zł nieraz nie strzelał serią .potrzebuje pomocy i instrukcje obsługi proszę o pomoc jak ktoś już wcześniej się spotkał z takim problemem z góry dziękuje i pozdrawiam ps.prosze o jak najszybszą odpowieć pozdrawiam sawa :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Maruzen. Jasne. Wbrew pozorom, lepiej byś wyszedł na KSC'towskim Ingramie. A poza tym, kropki ci się wysiadły?? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ja też mam takie Uzi. Pękł mi cylinder, którego nigdzie nie można dostać. Od ponad roku służy jako ozdoba na ścianie. Napisz konkretniej co ci nie działa bo "nieraz nie strzelał serią" trochę mało mi mówi :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Dołoże coś od siebie. Mam ingrama T77 HFC (wprawdzie jest to uzi tylko że ze stanów :P) i syndrom nie strzelania ogniem ciągłym to normalny objaw, no tylko z tym że mój z czasem wogule przestał strzelać, odwidziało mu się. Nic nie było by w tym dziwnego ale gnacik ma jeden tydzień. Quote Link to post Share on other sites
sawa Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Możecie zamieścić zdjęcia tej uszkodzonej części bardzo proszę o nie i z góry dziękuje wszystkim za pomoc pozdrawia sawa :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Zamieściłbym zdjęcia, gdybym miał tą część. Od roku leży w jakimś zakładzie, gdzie podobno mieli ją dorobić :roll: Chodzi o taki srebrny cylinder (długość mniej wiecej 4cm), w którym siedzą wszystkie bebechy. Rozkręć uziego to zobaczysz :) Nic z niego nie wyskakuje, więc się nie bój :D Quote Link to post Share on other sites
sawa Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Rozkręciłem i rozłożyłem na czynniki pierwsze i nic nie widziałem pęknięte albo uszkodzone części Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Sprawdź priva :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts