gurek Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Witam Szukalem po sklepach, pytalem czy sprowadza- nic z tego. Ma ktos z was pojecie czy w Polsce da sie cos takiego kupic: http://www.gunnerairsoft.com/accessories/c...ak74body-01.jpg Quote Link to post Share on other sites
Talib Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Z tego co wiem jeszcze nie da się tego kupic, to jakaś w miarę nowa pozycja na rynku, narazie mozna to tylko sciagnąć i mieć nadzieję, że moze niedługo np. Taiwangun ściagnie to body... Quote Link to post Share on other sites
KicekAK Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 sprawdz u krackmana w czesciach metalowych bo raczej to ma Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Po pierwsze nie u krackmana a jak już to u krakmana , a w sumie to na taiwangun.com . Body sa, ale do Ak-47 !! Do posta ponizej: Ja nikogo nie mieszam z błotem tylko przedstawiam fakty ;) i po to jest forum żeby pisac Natomiast Twój post to totalny Offtopic . Quote Link to post Share on other sites
KicekAK Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ej sory ale po co sie tak denerwujesz kazdy ma prawo sie pomylic a wiec jak masz kogos mieszac z blotem to lepiej wogule nie pisz Quote Link to post Share on other sites
zionek Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Nie widziałem nigdzie takiego body. Pewnie jak pojawi się AK74 u nas, to wtedy też i body się znajdzie. Diablo, jak się czepiasz, to zwróć uwagę na siebie. Pytanie jest o AK74, więc co mu po body do AK47? Przyganiał kocioł garnkowi.. Quote Link to post Share on other sites
Dudi Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 zionek, a TY zanim coś napsizesz to sprawdź. Diablo trafnie napisał, że do AK-47 body i owszem, są, ale do 74 nie ma. To TY jesteś tu raczej tym z problemami w czytaniu. Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Przyganiał kocioł garnkowi.. no właśnie. ;) Diablo zwrócił uwage, że nie ma u krakmana body od 74ki tylko od ak47. Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 To moze ma ktos od oryginalu ??? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Haron666 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Bardzo prawdopodobne ze przy okazji jak krakmani dostana AK74 CM031 to bedzie do tego metal body jak było to w przypadku AK47 Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Chodzi glownie o to zdanie w opisie tego body: Metal Body design for CM-031, will work on CM-028 as well. Quote Link to post Share on other sites
snajp Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 pisałem w sprawie tego body do krakmana i napisali mi ze będzie pasować po małych przeróbkach do 74'ki które zrobią za free jeżeli AK zostanie u nich kupiony Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2296 troche drogo ale jest... Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 ale pasuje tylko do replik G&G , bo wymaga frontu z tej firmy. Quote Link to post Share on other sites
johnyTS Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 a ja zamówiłem u gunnera, body pasuje idealnie i w dodatku wyszło taniej niż gdybym kupił w Polsce i dopasowywał jakieś od AK-47 Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 zbrojownia bedzie miec to body (i mam nadzieje inne czesci) "w ciągu 2 miesięcy..." jak mi napisali:) Quote Link to post Share on other sites
johnyTS Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Jeśli zamówisz sam to będziesz miał w 2-3 tygodnie i pewnie taniej. Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Jak się dobrze popracuje przy body od 47 to mozna tez uzyskać niezłe efekty... Quote Link to post Share on other sites
johnyTS Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 tylko po co? koszt zakupu body od ak47 w Polsce jest w najlepszym wypadku taki sam jak zamówienie oryginalnego od ak74 w HK i jeszcze trzeba się bawić... Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Nie każdy jest tak bystry żeby ściagnąć body zza granicy... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Dostępne są już komplety Body na asgshop.pl np. http://asgshop.pl/search.php?code=KA-SK-14-BA-A Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts