barbie Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Jak zrobić dystanser do Chinskiej VSR? Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Jak zrobić dystanser do Chinskiej VSR? odciać kawałek wkładu od długopisu Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Mowisz, że wystarczy? Bo ja planowalem zrobic z izolacji jakiego druti, kabla tylko nie wiem jaka dlugosc i grubość. Teraz pytanie, jaki wkład? gruby od długopisu zelowego? Czy zwykly Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Można też spróbować z kawałka wentyla rowerowego. Quote Link to post Share on other sites
Niki Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Izolacja od kabla, wkład od długopisu(takiego najtańszego). Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 WItam Teraz dajcie wymiary, najbardziej zalezy mi na dlugosci. To co popycha gumke, ten czarny bolec ma tak awypustke! Czy bylby ktos tak dobry i zrobil zdiecia komory hop up w VSR TM? Quote Link to post Share on other sites
sniper1 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Żaden wkład czy izolacja, chyba że chcesz pozbyć się gumki Hop-Up. Dystanser musi być elastyczny. W przeciwnym wypadku kulka wytnie ci gumkę, a z lufy wylecą czarne resztki gumki. P.S. Sprawdziłem na własnym przykładzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts