Liquid Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Mam pytanie w związku z tym że jestem już od jakiegoś czasu niewątpliwie szczęśliwym posiadaczem karabinu VSR-11 firmy FHC.Osiągi ma fajne,nie powiem,ale niestety w posiadaniu części ekipy jest chociażby M16 C.A. z 390 FPS.Ja ze swoimi 300 mam duży problem z wymianą ognia,chociażby z powodu braku serii:).Zatem mam pytanie czy ktoś podjął się może przerobienia tej giwery?Czy wystarcza zmiana tylko samej sprężyny,czy też potrzebna jest investycja w inne części - no i zasadnicze pytanie skąd wytrzasnąć te części,znacie może jakiś dobry sklep?Z góry dzięki wielkie za info... Quote Link to post Share on other sites
jackas Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Pierwszy krok w tuningu tego karabinka to zdjęcie ciężarków z tłoka - dostaniesz 380 fps i wyciszenie repliki. Częsci do vsr tm pasują do hfc - największy wybór wsród polakich sklepów to chyba machinegun. Quote Link to post Share on other sites
Liquid Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Oki,a jeszcze uno pytanie - czy sama mocniejsza spręzyna nie skatuje mi karabinu?Myślałem o 120% - 130%...I jeszcze jakbyś mi mógł podpowiedzieć,skąd wytrzasnąć szynę RIS do tego gnata? Dzieki za odpowiedź i info tak wogóle;] Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Mam pytanie do posiadaczy. Jak w stocku jest z zasięgiem i skupieniem? Jak wypada w porównaniu z stockowym AEGiem CA? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts