NOLF Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Witam Chce kupić karabin M15 A4 Tactical Carbine Classic Army w ASGSHOPIE i pojawia sie pytanie. Czy warto dołozyć 200 zł i kupic odrazu LEVEL 1 - wg asgshopu okolo 370 - 380 fps (wykonany przez sklep przed zakupem), czy może lepiej kupić wersję stockowa i ewetntualnie później skupić się na lekkim upgradzie?? Prosze o wasze opinie. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Witam Chce kupić karabin M15 A4 Tactical Carbine Classic Army w ASGSHOPIE i pojawia sie pytanie. Czy warto dołozyć 200 zł i kupic odrazu LEVEL 1 - wg asgshopu okolo 370 - 380 fps (wykonany przez sklep przed zakupem), czy może lepiej kupić wersję stockowa i ewetntualnie później skupić się na lekkim upgradzie?? Prosze o wasze opinie. pozdrawiam Ja bym skupil sie na upgradzie pozniej. Wprawdzie asgshop to solidna firma, jednak nie chodzi o to ze im nie ufam. Nie ufam Hurrciane - to strasznie badziewny sprzet. Poszalalbym na stocku a potem w miare wplywu funduszy postawil gearbox na Systemie, zlecajac rzecz jasna robote chlopakom z asgshop.pl! Quote Link to post Share on other sites
NOLF Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Ja bym skupil sie na upgradzie pozniej. Wprawdzie asgshop to solidna firma, jednak nie chodzi o to ze im nie ufam. Nie ufam Hurrciane - to strasznie badziewny sprzet. Poszalalbym na stocku a potem w miare wplywu funduszy postawil gearbox na Systemie, zlecajac rzecz jasna robote chlopakom z asgshop.pl! A jak wygląda kwestia kosztów ewetualnego późniejszego tuningu. Moje pytanie wynika z faktu, że 200 w tym momencie nie robią mi różnicy a wydaje mi się to niewiele. Jak wyglądają koszty ewentualnego poźniejszego tuningu na lepszych podzespołach?? Chciałem odrazu zakupić Level 1 uwzględniając fakt że taka moc broni wystarczy mi do zabawy i raczej nie bede myslal o jej pozniejszym ulepszaniu bo i tak wielu ludzi biega z kiepskim sprzetem i zabawa traciłaby wtedy sens. Natomiast kupując stocka napewno pozniej bede cos kompbinował i wydaje mi się że poźniej wydam więcej pieniędzy. Czy ewentualnie ten tuning który oni proponują na Level 1 na Hurricanie moge u nich zrobic za 200 zł?? Dzieki serdeczne za odp Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Wiesz, na stronie mają podany cennik usług... posiadają też adres mailowy, na który powinieneś kierować swoje pytanie :roll: Quote Link to post Share on other sites
NOLF Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Wiesz, na stronie mają podany cennik usług... posiadają też adres mailowy, na który powinieneś kierować swoje pytanie :roll: Uwielbiam tego typu odpowiedzi. Marzę o tym by siedzieć z kartką i spisywac wszystko oczywiście i tak o czymś zapomnę (jak bym posiedziłał w temacie kilka lat penwie nie zadawałbym dla wielu "głupich" pytań). Chodziło mi o konkretną odpowiedzc - tuning na takich i takich podzespołach (najlepszych mozliwych - gwarantujących sprawne i długie działanie) do tylu i tylu fps - taka cena. A nie pierdoły o mailowaniu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
igi7 Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Ja kupilem wlasnie taki karabinek z tuninegiem level 1 + prec lufka deep fire i powiem tyle - jest super. Nawet kulki 0.25 sa za lekkie do niego. Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 cytuje: "hurricane jest dobre, ale do pewnego momentu" rozmawialiśmy o m130 ... 380 fps to jest ftk na m100 ;) Możesz poczekać, bo ma wyjść ftk deep fire. Zapewne będzie kosztować około 210zł ( domysły ) a części lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Niki Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 W sumie przy pierwszym levelu prawie nie widac roznicy. Pozatym...bez przesady, ze hurriance nie wytzryma m100. Ja bym na twoim miejscu bral stocka, a pozniej jakis ftk 400fps(najlepiej na m110) + precka i masz mocne i bezawaryjne strzelanie....przez "pewien" czas ;] Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Pamiętajcie że zestaw HurricanE M100 ma sprężynke M110 (bo HurricanEM100= inne firmy M110) hurricanE odejmuje 10 ale tylko w nazwie.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts