QbisztaL Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Witam! Mam nową Berettę Tokyo Marui kupioną na specshop.pl tydzień temu. Uszkodzony jest w niej Hop-Up, mianowicie nie ma gumki w nakładce na lufę :wink: . Czy wiecie może gdzie można takie coś kupić i mniej więcej za ile? Uszkodzenie powstało wskutek czyszczenia lufy. Beretta wystrzeliła jakieś 200 kulek i szkoda by było ją wyrzucać.... Quote Link to post Share on other sites
woody maciek Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 wyślij na gwarancję przypadkiem zrobiłem to samo i też kupiłem na specshopie, wymienili mi bezproblemowo. Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Przepraszam za odkopywanie tematu,ale ponawiam pytanie autora.Mam ten sam problem.Jedyna różnica to to,że gumka została rozerwana podczas strzału. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts