Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mundury Amerykańskie- OG 107 i TCU

Recommended Posts

Witam!

Poszukuje mundurów amerykańskich z okresu wojny w Wietnamie. Głównie chodzi mi o mundury typu OG 107 i TCU! Wiem pewnie powiecie że TCU można znależć na Allegro i macie racje bo jest ich trochę ale jesli chodzi o typ OG 107 to jest trudniej. No i to wszystko jest na allegro a moze jest inny sklep gdzie tego typu mundury mozna kupić. Jęsli ktoś z was wie to proszę o informacje.

Bedą wdzięczny za pomoc!

Obecnie allegro to chyba najlepsze miejsce w polskiej sieci do szukania rzeczy z Namu. Innych miejsc to nie ma co polecać. Osobiście sugeruję wybrać się też na którąś z giełd staroci, zlotów pseudomilitarnych czy Moto Weteran Bazar Łódź (najbliższy to styczeń). Inaczej pozostaje szukanie po demobilach.

Nieprawda że trudniej jest ze zdobyciem "fatigues" (czyli munduru OG107). Np. ostatnio na allegro sprzedałem koszule 1 typ: nówkę Medium i świetną używaną Small oryginalnie obszytą na specjalistę Special Forces. Obecnie wystawione mam nowe spodnie 1 typ Large.

Musisz się sprecyzować jakie chcesz kupić typy mundurów (bo było ich trochę). Czy chcesz same bluzy i spodnie czy resztę umundurowania. Do czego Ci to potrzebne (kolekcja/reenacting/strzelanki). No i kluczowa sprawa: ROZMIAR