vonmarxx Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 witam. niedlugo pojawi sie nowe malenstwo TM: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=21712 moim zdaniem to swietna alternatywa dla SOC 16 GG (i tansza:) ) Z tego co naskrobali ma miec regulacje HU jak w 14tkach GG... kolimator niestety SOLD SEPARATELY...:( Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Fajnie, jeszcze sie nei pojawil a juz "Out oi Stock", czyli pewnie wszystko w preorderze poszlo... Sadzac po zdjeciach - wykonanie przesliczne. No i po TM mozemy spodziewac sie wybitnej niezawodnosci :-)! Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 ciekawe tylko czy pojawi sie w normalnej cenie...;p Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Słodziutka!! Mag na 70 kulek jest spoko, ale czy wystarczy :lol: Sądząc po cenie obecnej M14 od TM to wydaje mi się, że cena uplasuje się w zakresie 1500 - 1900 zeta. Jeśli oczywiście wyjdzie w Kraju nad Wisłą. Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted December 13, 2006 Author Report Share Posted December 13, 2006 wyjdzie wyjdzie. pewnie MG ja sciagnie. a jak dadza ja w cenie "normalnych" 14-tek to moze byc hicior tych Swiat:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts