BaUEr Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 jeżeli istnieje taki temat kicknij ktoś ten do kosza:P Jakieś lufy prec dostepne ? plz. o linka ;) hu wymienne ? Link tez by sie przydał tu ;) Próby tuningu? W sumie oprócz lufy nie potrzeba.. ale może ktoś chce zrobić z niej 1000 fps :P :P ]:-> ??? pzodro.! Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Podobno pasują części od Maruzena - wstawiasz hopka PDI, precrurę do AEGa i działa ;) . Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 (edited) Z tego co doczytałem... pasują czesci 100% kompatybilności. L96A1 to taki tańszy Maruzen ;-) o jakieś 1100zł tańszy ;-) Jeżeli chodzi o tuning linki są w temacie w dziale SPR. Ma ktos może fotki pomalowanej już swojej nowej dziecinki? Olive wygląda wypas... a widziałem już inne wariacje kamuflażowe. Może ktoś się pochwali? ^_^ Edited January 30, 2007 by Apollyon Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Gdzie się podziała opcja EDIT? :???: Z tąd też sory za post pod postem. Z tego co doczytałem... pasują czesci 100% kompatybilności. L96A1 to taki tańszy Maruzen ;-) o jakieś 1100zł tańszy ;-) Na poparcie swoich powyższych słów wklejam wypowiedź z ArniAirsoft: However, the Warrior is compatible with Maruzen cylinders, bolts, hop-up units, trigger units, stocks, pistons, springs, spring guides, scopes, outer barrels etc. Everything is compatible Szkoda ze komora PDI chwilowo jest Out of Stock na WGC :???: można to jakby co gdzie indziej kupic ? Quote Link to post Share on other sites
Echo_2 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Więc mowice ze precka + PDI hop siup wystarczy? :) Jaka będzie wtedy moc repliki? Acha musze zapytac bo nie wytrzymam:P Instalował ktoś kiedyś w maruzenie lub L96 ten cylinder z Classica? Quote Link to post Share on other sites
Wlodimir Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Podajcie mi proszę linki do części tuningowych tak aby było ok550 fps Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Podajcie mi proszę linki do części tuningowych tak aby było ok550 fps Ile ty replik tuningujesz ? Chińskie m40 teraz to, wcześniej vsr.... :-o Wejdź na specshop.pl i sobie poszukaj albo na jakimś zagranicznym... Nikt Ci wszystkiego na tacy nie poda :-F Quote Link to post Share on other sites
tuzla Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 oczywiście mówimy o tym gunie ?? http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=748 precka od aeg ? jaka długość , bo napewno 6,03 jaki hop ? przeryłem polskie sklepy i nic nie znalazłem ( może źle szukam ) na specu znalazłem wiele cikawych rzeczy ale nie wiem co wybrać w 1 , 2 3,..... kolejności........ na sam tuning mam ok500 zl więc w co dać ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts