o5am Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Chodzi mi konkretnie o ten kolimator http://asgshop.pl/produkt.php?id=247 czy ktoś ma i czy może się wypowiedzieć czy opłaca go się kupować??? czy jest to shit zabawka, czy raczej może słuzyć przez jakiś czas... kolimator będzie montowany na mp5 pozdrawiam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Na allegro są te same kolimatory pod inną firmą-przykrywką za 20-30zł - nie przepłacaj ;-) Ten kolimator jest wporządku, spełnia swoją funkcję aczkolwiek nie jest jakiś rewelacyjny. Brak regulacji jasności plamki to jednak spora wada. Jeżeli przymierzałeś się do wydania tych 60zł to dołożyłbym jeszcze z 40 i kupił porządniejszy kolimator zamknięty tasco [allegro]. Mam nadzieję, że pomogłem :wink: Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Popieram, nie kupuj tego. Działa, to fakt, ale w końcu przestanie. To jest full plastik fantastik, miałem kiedyś taki i włącznik po prostu pękł. Lepiej dołożyć do zamkniętego Tasco. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
o5am Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 dzięki za informacje do moderatoa: temat do kasacji pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts