loot Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Witam Kupiłem dziś swoją w.w - pierwszą replikę ( na razie tylko sprężyna ) . Jestem zaskoczony ?, że z 2 metrów, może 2,2 nie przestrzeli na wylot pudełka po butach, a nawet opakowania w które była zapakowana. Z tego co się orientuję to jedynym sposobem jest wymiana sprężyny na mocniejszą ( może się mylę , że jedynym ? ). Wiecie może gdzie gdzie można takową sprężynę kupić ? Lub dawajcie inne pomysły- jakby jakoweś były. Pzdr i dzięki loot Edit. Skoro to nie jest tania replika to przepraszam - nie wiedziałem. Włożyłem jakiś 1,5 cm walec przed sprężyne i z tych 2,2 metra przebija pudełko, więc sądzę, że ta replika zniesie duży modding. Wie ktoś może, jaką sprężynę najmocniejszą można wsadzić ( i gdzie dostać ), lub wymienić jakieś malutkie - tanie części + spr. aby był maksymalnie wyżyłowany i się nie rozleciał ? Quote Link to post Share on other sites
cosmo Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Przykro mi że cię zgaszę (albo nie) ale mimo wszelkich zalet tej repliki, a zwłaszcza wymiana spręzyny na mocniejszą zakończy się zniszczeniem bebechów po krótszym lub dłuższym czasie :???: Ja ową replikę mam i jestem z niej zadowolony choć nic w niej nie dłubałem :lol: pozdr Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Używam jej jako bocznej i nie widzę powodów do ciągnięcia tego. Sprężyny raczej nie dostaniesz, a jeśli nawet to pamiętaj, że już po ok 1000 kulek przy stockowej konfiguracji wyrabia się ten dzyndzel na tłoku i trzeba piłować inaczej strzela razem z powrotem zamka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts