kapitanbubel Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Witam , mam takie pytanie a więc ... czy wie ktoś może czy jest jakiś sklep który sprzedaje repliki asg na raty 0% , nie chodzi mi o repliki np. ca, tokio marui , a o repliki firmy cyma well itp A więc z góry dzięki i proszę o odpowiedz pozdrawiam bubel:) Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Z tego co się orientuję to sprzedaż ratalną prowadzi asgshop i taiwangun. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Właśnie za kilka chwil otrzymam od Krakmama przesyłkę ratalną. Jako, że jestem z natury niecierpliwy, postanowiłem jeszcze na Gwiazdkę zrobić sobie prezena w postaci AK 74. Oczywiście na raty. Krok po kroku wszystko jest u Krakmana opisane. Wypełniasz wstępne informacje, wysyłasz do nich mailem. Dostajesz zwrotny druk z Żagla. Po wypełnieniu go wysyłasz znowu mailem do Krakmana. Radzę podać kilka kontaktów telefonicznych swoich (jeśli takowe posiadacie) bo to bardzo ułatwia sprawę. Jak nie na jeden, to na drugi telefon dodzwonią się (ja tak miałem). Bardzo sympatyczna Pani zadzwoni do Was (do mnie dzwoniła Pani) i wypyta o kilka detali. Jeśli macie w pobliżu filię Żagla, resztę załatwiacie u nich, jeśli nie - mnie udało się to mailowo - listownie. Później dostaniecie książeczkę z opłatami i pozostaje trzymać się terminów wpłat. Quote Link to post Share on other sites
kapitanbubel Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Dzięki za odp. właśnie wczoraj zobaczyłem ze na taiwangun można kupować na raty więc się chyba skuszę jeszcze raz dzięki Pozdrawiam bubel Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Acha! AK już mam w ręku. A to za sprawą firmy kurierskiej. Quote Link to post Share on other sites
kapitanbubel Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 Więc mam pytanie ile czekałeś na broń ? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 O kurczę na grillu! Dawno nie byłem i przeoczyłem. Sorki. Czekałem 4 dni od zakończenia formalności (telefonicznie!) i wliczając sobotę i niedzielę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts