argern Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Czy ma ktos moze linka? Niemoge znalesc na forum. Dzieki z gory, chce wymienic srpinga a nigdy nie rozkrecalem gb :) Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 http://www.21stcenturyairsoft.com/ver2ca.php Niestety film przedstawia GB v.2 , bo v.3 jeszcze nie ma filmu ;/ No ale na bazie tego filmu sam rozbierałem swojego gearboxa i powiem że poszło mi całkiem sprawnie , bo w sumie zasada jest ta sama... Pozdrawiam Diablo Quote Link to post Share on other sites
argern Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 Ten film widzialem :) Msyslisz ze dam rade wg tego filmu ?? Niecche zeby mi wyrabalo polowe gb w pokoj ;D Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 jak będziesz robić tak jak ten pan , to dasz radę ;) żeby nie wyrąbało pół gb musisz tak jak na filmie wsadzić śrubokręt w prowadnice sprężyny i trzymac ,a druga ręką przytrzymywac palcem cylinder a resztą palców podnosć obudowe :) to co moze wypaść , to spust ale załozenie jest dziecinnie proste. :) Pozdrawiam Diablo Quote Link to post Share on other sites
argern Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 Dzięki, chyba sproboje ;D Niepali mi sie placic ze 40 zl za wysylki zeby srpinga za 35 zl zamontowac ;) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Tutaj masz wprawdzie nie film, ale zdjęcia pokazujące jak rozebrać gearbox v3 krok po kroku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts