Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] Zlot w Poznaniu, Październik 2002 - Termin

Recommended Posts

Proszę o typowanie terminu zlotu w październiku w Poznaniu. Wykluczyłem pierwszy weekend, gdyż koledzy studenci będą wówczas się aklimatyzować. Po ilości oddanych głosów będziemy mieli wiedzę co do ilości potencjalnych uczestników.

• 2 weeks later...

Wobec znikomej ilości Maniaków oddających swój głos w ankiecie na temat terminu organizacji zlotu w Poznaniu nie bardzo wiemy, czy zabierać się do jego organizacji, czy też dać sobie spokój. Zakładaliśmy, że ankieta będzie wstępnym sondażem co do frekwencji na zlocie, od czego uzależniamy formę organizacji. Jednak, jeśli mamy spotkać się z niewielką grupą zainteresowanych, to lepiej nie zabierać się do tego i oszczędzić sobie rozczarowań. Czasu nie zostało, wbrew pozorom, bardzo wiele i by wszystko przygotować zgodnie z zamysłem, powinniśmy do końca tygodnia znać szacunkową ilość uczestników oraz optymalny termin, albo też móc podjąć decyzję, że należy dać sobie spokój z organizowaniem zlotu, bo i tak nie będzie chętnych.

Bardzo prosimy o pomoc w powyższej kwestii.

Mysle, ze wakacje i stosunkowo duzo czasu do planowanego terminu zlotu to glowne przyczyny ogolnego milczenia w tym temacie. Nie wierze, po zlocie w Krakowie, na ktorym zjawilo sie kilkadziesiat osob, ze tym razem zainteresowanie spadlo do kilkunastu ludzikow. Swojego glosu w ankiecie nie oddawalem bo trudno jest mi juz dzisiaj powiedziec, ktory weekend pazdziernika bedzie mi bardziej pasowal. Zreszta, dzien zlotu moze mi w ogole nie pasowac, ale chcac sie na nim pojawic bede sie musial dostosowac i w najgorszym razie zrezygnowac z czegos rownie (lub co gorsze - bardziej) waznego.

Proponuje aby organizatorzy, kierujac sie wynikami ankiety lub nie, ustalili termin imprezy po czym dali iles tam dni na skladanie deklaracji obecnosci - tak jak to bylo w przypadku zlotu krakowskiego. Ja w kazdym razie na duzym zlocie zjawie sie na pewno - niezaleznie od tego ile waznych spraw bede musial przelozyc/poswiecic. Jedyne co moze mnie zatrzymac to chinski satelita spadajacy w poblizu mojej glowy lub utrata kolejnego zeba na ktoryms z warszawskich spotkan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...