RainMaker Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Zapraszam do zagladania. Czasem cos fajnego sie u nas pisze, mozna tez popisac samemu. W kazdym razie PSS to udana ekipa i "rozrywkowa". PSS WWW Quote Link to post Share on other sites
Black Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 I kultowy (dla nas, hehehe) filmik TUTAJ Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 stronka wczytuje sie ale z głównej nie moge wejść nigdzie dalej. Safari 2.0; Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1 Quote Link to post Share on other sites
Black Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Może chwilowe trudności, u mnie chodzi bezproblemowo. Spróbuj jeszcze raz :) Quote Link to post Share on other sites
RainMaker Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 stronka wczytuje sie ale z głównej nie moge wejść nigdzie dalej. Safari 2.0; Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1 Strasznie mi przykro ale to doprawdy raczej jakis chwilowy problem z serwem. Jak dotad jestes pierwsza osoba, ktora zglosila problem. Sprobuj wejsc jeszcze raz i daj mi znac na PW jesli dalej bedzie nie tak. Quote Link to post Share on other sites
Harry Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Opera wyświetla komunikat, że strona nie jest zweryfikowana czy nie ma jakichś tam certyfikatów i po sprawdzeniu w bazie oszustw również to stwierdza i ewentualnie prosi o opinię o tej stronie po czym odsyła na stronę, gdzie można to zrobić. Coś macie chyba nie tak albo z serwerem, albo z domeną - może czegoś brakuje, u mnie jak admin zmienił IP sieci mialem problem z Ircem, poczŧą i ogólnie był bajzel - brakowało rev dnsa czy czegoś takiego ;) Quote Link to post Share on other sites
Shavo Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Mi w operze tez poprawnie nie wyswietla naszego portalu, dlatego zainstalowalem FF, ktorego uzywam tylko do otwierania tej jednej strony ;p Quote Link to post Share on other sites
RainMaker Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 No nie mam opery w IE i FF otwieram bez problemu mozna sprobowac na uryginalnym adresie: fusion.czteryporyroku.biz.pl Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 A u mnie ta strona działa bez zażutów. Quote Link to post Share on other sites
RainMaker Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 powiedziałbym - bez zarzutów bardziej ;) Quote Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ja używam opery i też działa bezproblemowo ... Quote Link to post Share on other sites
Black Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Portalik Plutonu Sił Specjalnych zmienił adres, obecny to www.pssasg.pl, na razie trwają prace porządkowe po przenosinach na inny serwer, które nastąpiły z małymi stratami materialnymi :) Zapraszamy (krytyczne, ale konstruktywne uwagi, hehehe, mile widziane). Edited September 6, 2007 by Black Quote Link to post Share on other sites
RainMaker Posted February 20, 2008 Author Report Share Posted February 20, 2008 No to wszystko juz dziala jak nalezy: http://www.pssasg.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts