Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

nie nie. chodzi mi o troche wieksza paczuszke na pas alice. tzn pokrowiec, w srodku plastykowe opakowanie(obydwa w krztalcie szesciany o bokach prostokatu) w srodku znajdoja sie prawdopodobnie: opatrunki,table do odkazania wody,morfina(powinna sie znajdowac ale raczej z tym sie nie dostanie z wiadomych przyczyn) i inne duperele. na pokrowcu znajduje sie znaczek bodajze weza ze skrzydlami(co dot ego nie jestem pewien bo sie nie przygladalem)

To nie jest medical, to zwykła apteczka polowa i jest ogólo arminja a nie USMC.

kiedys ją widziałem na allegro z full wypasem za ok 100zł.

Kapralu,

ta apteczka polowa zwana jest popularnie medicalem. Jest ogólnoarmijna [oficjalnie] choć praktycznie używają jej tylko marines i sporadycznie navy.

Jeśli chodzi o to co wspominał Navy jako medical to chodzi o popularną kompasówkę.

Parę dni temu była na allegro w pełni wyposażona za 139 zł tylko bez morfiny...

hooah,

recon, a więc klesie z korpusu medycznego noszą swoje graty w workach na smieci? :) Wierz mi, że w Army znajdzie się mnustwo osób które je nosi. CHodzi mi głównie o jednostki medyczne. A ta kompasówka też się nazywa medical;)

recon, a więc klesie z korpusu medycznego noszą swoje graty w workach na smieci? :) Wierz mi, że w Army znajdzie się mnustwo osób które je nosi. CHodzi mi głównie o jednostki medyczne. A ta kompasówka też się nazywa medical;)

A wiesz, że nie widziałem ich zbyt dużo na zdjęciach itd. Korpus medyczny nosi głównie torby medyczne np. M3 czy większą M5 albo najnowszy model z MOLLE'a...

hooah,

Recon, np. 82nd w Grenadzie(Urgent Fury) widziałem tam kilka takich(na fotkach ofkoz). Ale fakt że nie widziałeś tego na fotkach to wcale nie znaczy że tego nie mają. Czy gdybym zrobił sobie fotkę na czołgu uwierzyłbyś mi że mam czołg? :D

pozdrawiam

kapral

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...