JURA Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Napisalem do ogloszen no tam nikt neczyta, to umiestam tutaj. Posukuje malenkiego biorka v slonzkim kraju najlepiej obok granicy od Cieszyna ,po Chalupki. Ide o to bym mogl zarejestrovat firme ,musze miet adres. Najlepiej by bylo przyczepit se ku komusz do firmy,czy varstatu,bo ide tez o to by v mojej neprzytomnosci mogl ktosz odbirat pocte lub dostavy. Chce ceskim chentnym zalatviat airsoft i inne rzeczy s tym zwionzane. Pomozte mi ,bo to pilne. Piste mi na jiri.rucky@tiscali.cz Pomiestene vystarczy od 15m do 25 m ctwurcovych,elektrycznost,zabespeczenie, moznost parkingu. Toaleta bym uvital. Glowny nizki koszt. Nemuszi byt v centru miasta czy na rynku, moze byt gdes na dedine obok miast. JURA z CESKA Quote Link to post Share on other sites
JURA Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Mam duzo pytan jak s firmom v Polsce. Czi nikt mi nedoradi? Lokal jusz mam s adresem i dalej co? jaki bank? i dalsze dorady. Polska firma v polsku s ceskom osobom. Quote Link to post Share on other sites
HH_fan Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Może napisz do www.taiwangun.com/ capri(www.asg.com.pl), i poproś o jakieś porady. Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Pisz na PW Jura. Trochę wiem na ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts