inteligent Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Mam problem kupiłem magazynek metalowy low-cap firmy P&J spiłowałem w body dwie prowadnice o których była mowa na forum po czym okazało się że po włożeniu magazynka podajnik kulke jest za krótki żeby odblokować bolec blokujący kulki. co ma zrobić żeby wszystko działało? a pod rugie jeśi ktoś ma do sprzedania taki podajnik kulek do proszę napisać na priv. Moja broń do Well R6 Quote Link to post Share on other sites
Frostu Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Pisałem nie tylko ja w którymś topicu, że podajnik w R6 jest za krótki i prawie wszystkie magazynki nie pasują. Raczej nigdzie nie kupisz nowego podajnika. Możesz go jakoś dorobić albo kupić nową komorę Hop-Up. Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 (edited) a która komora hop up będzie pasowała, proszę o linki z góry dziękuje, a pod drugie jakieś pomysły co to przedłużenie podajnika kulek? Edited January 28, 2007 by inteligent Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Ja w swoim r6 uzywalem wiele magazynkow (CA, TM, G&P). Zeby podajnik dochodzil do komory hop-up trzeba nakleic troche tasmy na tylnej sciance gniazda magazynka, najlepiej na samym dole. Po tym zabiegu nie mialem ani jednego pustego strzalu Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts