Ukesu Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 No właśnie, czy ktoś ma, używa ? i jak się sprawuje. Mam trochę kasy i wielką ochotę na ten granat ale nie wiem jak z funkcjonalnością i działaniem. P.S. Od razu mówię, że nie znalazłem takiego tematu, a wypowiedzi nie związane z tematem możecie sobie w d**e wsadzić i zamknąć się. TYLKO WYPOWIEDZI O GRANACIE !. Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Na dniach powinna pojawić się w Zbrojowni WMASG recenzja... - Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Lukajcie ten filmik ;) Tutaj link do ich strony http://www.pfi-hk.com/documents/24.html Części zamiennych dużo, wszystko fajnie działa http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...CC-828_srch_PFI Cena na wgc 40 usd Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 3. How many BB can be put inside the gas can?We have tried to put 8 BBs and still get good performance, puttng too many BBs may not be ejected during explosion Ja podziekuje... Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 W tym przypadku nie chodziło mi o bb tylko o efekt wizualny. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Pytanie do uzywajacych - chcecie odsprzedac? ;) A powaznie, czy jesli wyjmiemy zawleczke, ale trzymamy lyzke, to granat zachowuje sie jak prawdziwy (znaczy nie wybucha, dopoki lyzka nie odskoczy), czy wybucha tak czy inaczej? Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Pytanie do uzywajacych - chcecie odsprzedac? ;) A powaznie, czy jesli wyjmiemy zawleczke, ale trzymamy lyzke, to granat zachowuje sie jak prawdziwy (znaczy nie wybucha, dopoki lyzka nie odskoczy), czy wybucha tak czy inaczej? Pozdrawiam Kret To powinna być odpowiedź na Twoje pytanie : Powie mi ktoś czy w ogóle taki wydatek sie opłaca? 150zł za taki bajer to troche sporo.. Jaki to ma zasięg? Patrząc po filmikach to słabiutko coś, słabiutko.. ps. oraz Edited March 26, 2008 by Crusher Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Moim zdaniem nie opłaca, zwłaszcza, że wyszło coś znacznie ciekawszego, granat, który nie rozpada się na części, które łatwo pogubić, co jest wysoce nie praktyczne. ZOXNA czy też od Airsoft Innowations Tornadp granat jest znacznie lepszy IMO Zasięg 6m Mieści jakieś 180 bb Gaz HFC, GG, propan i jest praktyczny - mamy granat i zawleczkę. nie znam tylko ceny Edited March 30, 2008 by Bajkos Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Coś takiego, albo podobnego było kiedys w newsach na wmasgu. Cena w przeliczeniu wynosiła ponad 400zł, ale mogę się mylic ;) Ja tam bym kupił mimo wszystko te Deep Fire i połączył żyłką cześci które odpadają. Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Uaa to dość drogo :|, ale jeśli ma to być trwałe i służyć latami to można się skusić w takiej sytuacji. Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 http://www.wmasg.pl/zbrojownia/gazowe/150/...at_reczny_mkii/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts