Tony91 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Posiadam Steyr AUG A2 CA. Podczas strzelania wszystko jest ok, ale gdy puszcze spust i przechylę broń lufą w dół wypada zawsze jedna kulka z lufy... Czy to coś poważnego? Proszę o odpowiedź... Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 A hop up dobrze podkręca ci kulki? Quote Link to post Share on other sites
Tony91 Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 Wydaje mi się, że hop-up w porządku, problem z wypadającą kulką nie jest cały czas powtarza się co jakiś czas nap co 6 serii... Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Czy po wypadnięciu kulki z lufy pozostaje jeszcze jakaś kulka w lufie? Bo może ładuje ci 2 kulki na raz... i jedna się zatrzymuje prawidłowo a druga za hop-upem w lufie właściwej... Ja czasami miałem strzał podwójną kulką ale czy wtedy wypadała mi kulka z lufy to nie wiem... Podejrzewam że problem zniknął jak zmieniłem dystanser. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts