M4t Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Mam wielką prośbę. Dnia dzisiejszego wziąłem się za czyszczenie swojej broni. Jednak podczas jej rozkręcania sprężyna od tłoka dosłownie "rozsadziła" wszystkie elementy po całym pokoju. Gdy już wszystko znalazłem i próbuje ponownie złożyć do kupy, nie mam pojęcia jak zamontować spust :/ Wiem, że składają się nań dwa plastikowe elementy plus sprężyna. Problem w tym, iż nie mam pojęcia jak to połączyć, aby działało :/ Proszę o wysłanie jakiś zdjęć "od środka" lub jakaś pomoc ponieważ już nie mam sił do kolejnych prób.... Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Spust to wiadomo jak - źle założyć się nie da (chyba, że ktoś jest kompletnym idiotą ;)). Ta druga częśc ma na jednym końcu płaski element - zapadkę, która blokuje tłok. Tą częścią do tyłu i do góry. Link to post Share on other sites
M4t Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Spust to wiadomo jak - źle założyć się nie da (chyba, że ktoś jest kompletnym idiotą ;)). Ta druga częśc ma na jednym końcu płaski element - zapadkę, która blokuje tłok. Tą częścią do tyłu i do góry. źle sformułowałem pytanie :) Bo nie wiem jak ułożyś sprężyne spustu żeby to wszystko działało i to jest chyba największy problem :? Edited February 3, 2007 by M4t Link to post Share on other sites
frankness Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Jest taka sprężyna dziwnie zwinięta powinieneś ją założyć na ten plastik co trzyma tłok Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Problem już dawno rozwiązany ;) Można zamykać/kasować Link to post Share on other sites
Recommended Posts