Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

xm177e2 (tm) sprężyna- problem z częściami

Recommended Posts

Mam wielką prośbę. Dnia dzisiejszego wziąłem się za czyszczenie swojej broni. Jednak podczas jej rozkręcania sprężyna od tłoka dosłownie "rozsadziła" wszystkie elementy po całym pokoju. Gdy już wszystko znalazłem i próbuje ponownie złożyć do kupy, nie mam pojęcia jak zamontować spust :/ Wiem, że składają się nań dwa plastikowe elementy plus sprężyna. Problem w tym, iż nie mam pojęcia jak to połączyć, aby działało :/ Proszę o wysłanie jakiś zdjęć "od środka" lub jakaś pomoc ponieważ już nie mam sił do kolejnych prób....

Spust to wiadomo jak - źle założyć się nie da (chyba, że ktoś jest kompletnym idiotą ;)).

Ta druga częśc ma na jednym końcu płaski element - zapadkę, która blokuje tłok. Tą częścią do tyłu i do góry.

Spust to wiadomo jak - źle założyć się nie da (chyba, że ktoś jest kompletnym idiotą ;)).

Ta druga częśc ma na jednym końcu płaski element - zapadkę, która blokuje tłok. Tą częścią do tyłu i do góry.

źle sformułowałem pytanie :) Bo nie wiem jak ułożyś sprężyne spustu żeby to wszystko działało i to jest chyba największy problem :?

Edited by M4t
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...