witekwrc Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) Bardzo proszę pisać jeżeli ktoś ma pomysł jak ją tuningować. Kupiłem ją na taiwangun.pl. Chciałbym uzyskać ok 380fps Edited February 4, 2007 by witekwrc Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 znając shotguny bo byłem właścicielem benellki short z ASG-DK to tam do wymiany jest praktycznie wszysko -mech.spustowy -mech-box -cylinder (w którym łatwo tłok wybija denko) -tłok -prowadnice -hop-siupa tez jakiegos szło by zmajstrowac -spring Czyli - bez obrabiarki cyfrowej (detalicznie gdzies 500-600tys PLN) nie da rady, chyba ze masz wtyki w jakiejs szkole, oni tam takie zabawki mają. Ja stwierdziłem ze nie ma sęsu tunigowac shotguna bo i tak sie nadawal tylko do cqb'a, w teren bzie. Pozdr. Menel. Quote Link to post Share on other sites
rdk Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 mam tego shotguna raczej nie ma sensu go tuningować, trzeba uważać przy przeładowywaniu, szczególnie w ruchu powrotnym (do przodu) bo mozna ułamać takie ząbki przy cylindrze ewentualnie mozna by dac preclufe i pokombinowac z hopsiupem, bo ten oryginalny jest do bani Quote Link to post Share on other sites
witekwrc Posted February 7, 2007 Author Report Share Posted February 7, 2007 ok dzieki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts