Dragunow Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Witam! Jesli tak temat istnieje prosze ow ywalenie! opcja szukaj niczego nie znalazła! Posada ktoś tą broń?? Jesli tak to jakie osiągi i czy warta jest tych 100 zł?? Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
_domino Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Ja mam. Jest to badziew jakich malo. Opisany jest w zbrojowni WMasg. Najpierw zalety: *Latwo sie rozklada ;) *Tak maly, ze zmiescisz w kieszeni od koszuli garniturowej ;) *ma bicia producenta Wady: *Jak wyjmujesz magazynek kulki co zostaly sie wysypuja *Zacina mi sie (lufa haczy o cos w tylnym polozeniu) *Gubi gaz (w kazdym razie moj) *Taki maly, ze trudno o kabure do niego (ja uzywalem takiej od TT) *celnosc znikoma (HU brak) *brak blowback Za zadna kase nie polecam. Jak zawiodl mnie ktorys raz z rzedu przestalem wyjmowac z szuflady. Polecam elektrycznego Glocka, nabralem urazu do gaziakow przez te zabawke. EDIT: Jak widze masz G18C. I tak trzymac! Edited February 9, 2007 by _domino Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 To miała byc broń dla dziewczyny <lol> jak najmniejsza! No ale sanitariuszka tez czasem musi strzelac a z tego co czytam to do strzelania się nie nadaje :) Dzieki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts