Rzodkiew Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 P.S. No i może jeszcze tego, żeby Kapral pomyślał czasem zanim naciśnie spust... :lol: :wink: - mozna by go porownac do Trochima :P a tak to chcialbym podziekowac wszytskim ktorzy przybyli na manewry za wspaniale rozgrywki no oczywiscie organizatorom ktorzy wlozyli w to swoja praca dzieki i do zobaczenia na nastepnych manewrach Quote Link to post Share on other sites
GWNh_Kwintyn Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 A zdjęcia? Pokażcie jakieś. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 hooah, K'woli ścisłości, zabiłem TYLKO 4 swoich, nie więcej. bo sie już legendy rodzą :x . Poza tym nie moja wina, że sie nie zdidentyfikowali. A jak już sie chodzi tam gdzie dowódca sie tego nie spodziewa... :P No co to za zwyczaje zachodzic mnie z boku jak miało sie wroga zajsć z tyłu? :D no :) Kwin, Foty bedą jak będą, a kiedy będą to nie wiem bo nie umiem obsługiwac aparatu :) ale myśle że Gorylasy wrzuca coś niebawem:) pozdrawiam kapral Quote Link to post Share on other sites
Hunt Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Było po prostu SUPER ! 8) Teren wypasiony na maxa te bunkry, pagórki, krzaczki :D Ogranizacja na najwyższym szczeblu. Widać było że chłopcy się starali i wychodziło im to znakomicie. Ukłon uznania w stronie GRUZ-u. Ponadto grochówki i kiełbasy pod dostatkiem. Robiący wrażenie bunkier jako kwatery noclegowe. Kilka ciekawych scenariuszy + 1 szybciutki na rozgrzewke :twisted: Z niecierpliwością czekam na zdjęcia i filmik. GRUZ pokazaliście klase. Quote Link to post Share on other sites
and_Y Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Też się dolączam do podziękowań. Po pierwsze dla grupy GRUZ za zorganizowanie spotkania dopiętego na ostatni guzik. Dalej dla ludzi z poznania, mając Aśke Rittera lub Kmiecia na skrzydle człowiek czuje się pewniej :D Ekipie z Krakowa, Gliwic i Katowic za wspaniałą grę i wieczorne dyskusje przy ognisku. PS. Nie czepiać się Kaprala, ja tam nie mam żalu za friendly fire :D facet jest ok. Najpierw mnie zabił a poźniej przeprosił a to nie wszystkim się zdarza (znaczy przeprosić :D ) Quote Link to post Share on other sites
Kadet Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Serdeczne podziekowania Za wspanilala atmosfere, rownie wspanialsza organizacje :D (zarcia bylo naprawde na maxa, kompania najadla, by sie do syta) pomyslunku przy doborze terenu i wogole wszystkim uczestnikom, nawet tym strzelajacym znienacka :lol: ( Kapral tez czlowiek ). Tak uczciwych uczestnikow nie widzialem juz dawno, a bawie sie w to juz bardzo dawno (nawet najstarsi gorale nie wiedza jak dawno). Jezeli ekipa GRUZ bedzie cos w przyszloci organizowac to na pewno sie zjawie, bo wiem ze stana na wysokosci zadania i nie zawioda. Czekam teraz na filmik i na zdjecia. Pozdrowienia i w niedalekiej przyszlosci czekamy na was tym razem w grodzie Kraka. Do zobaczenia. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Było super :) podziękowania jeszcze raz dla GRUZu i dla wszystkich którzy się stawili.. klimat był pierwsza klasa, fair-play na wysokim poziomie ... gdyby nie kapral to by bylo idea.. ehm no co to ja mowilem?;p nie no zartuje oczywiscie :)))) Kapral starał się jak mógł ^^ (w ostatni dzien, jak chyba w nocy wszystko przemyslal zamiast zabijać swoich wołał "ty na 12 zydentyfikuj się" :D) Poza tym nie moja wina, że sie nie zdidentyfikowali no nie twoja wina, ze podchodzac wroga nie krzyczeli "JESTEM Z KAPRALEM" ^^ nie no zartuje oczywiscie ;> Żal mam tylko troche do ekip które deklarowały, że się zjawią a się nie zjawiły :(... ale ich strata manewry uważam za udane :] Co do zdjęć.. moj aparat niestety przybył w ostatni dzien w ostatnią godzine... pozatym mało miejsca było już na zdjęcia .. tata wypstrykał kilkanaście ;p robione cyfrówką, jakość może nie najlepsza ale jako-tako mogą być :) umieszcze je jutro, pojutrze najpóźniej w necie bo narazie czasu niemam.. pozdrawiam i dzieki jeszcze raz :D Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Witam; chciałbym napisać kilka słów tytułem podziękowania Organizatorom Manewrów. Bowiem, przynajmniej w moim odczuciu, nie tylko wzorowo sprostali oni wyzwaniu jakim była organizacja imprezy, lecz można by rzec, iż wykonali owe "przysłowiowe" 200% normy, zabezpieczając uczestników praktycznie na każdą sytuację, mogącą wyniknąć w czasie trwania imprezy. Wielkie dzięki, za załatwienie terenu, przygotowanie infrastruktury, doskonałe panowanie nad przebiegiem imprezy oraz zorganizowanie posiłków. No i dziękuje za tę siatkę maskującą, jakoś dotaskałem ją do domu :P . Należy także podziękować wszystkim uczestnikom imprezy. W mojej opinii Oni także zachowywali się wzorowo dbając o zachowanie norm kultury i zasad fair play. Niech wyznacznikiem tego będzie fakt, iż nie zaobserwowałem żadnych kłutni o to czy ktoś został trafiony czy też nie. Od siebie, chciałem także podziękować Ritterowi, za użyczenie magazynka w czasie rozgrywki "przy bunkrze" i Kapralowi (nie mogę napisać za co, gdyż to tajemnica Loży :D ), jak także wszystkim tym, którzy wsparli mnie kulkami (nie, nie w czasie strzelania - lecz gdy te, które zabrałem ze sobą się skończyły :wink: . Jeśli zaś jesteśmy już przy Kapralu, to niniejszym pragnę zakomunikować, iż postanowiłem uhonorować go za twórcze i oryginalne podejście do zależności pomiędzy przynależnością do poszczególnych drużyn a prowadzeniem ognia do uczestników rozgrywki. Jeszcze nie wiem co będzie nagrodą, ale myślałem o jakiejś drabinie albo lepiej kielni... chyba, że zażyczy sobie cyrkiel. Mam także nadzieję, iż już niedługo pojawią się zdjęcia i filmy z imprezy. Można by jeszcze wspomnieć o osobach, które choć wstępnie zadeklarowały swój udział, nie wzięły udziału w imprezie. Można, lecz nie miałoby to sensu. Ci którzy byli, wiedzą co stracili nieobecni. Cóż - podobno życie jest sztuką wyboru... Jeszcze raz Dziękuje i Pozdrawiam wszystkich Uczestników i Organizatorów - Do zobaczenia; KZ PS No i zapomniałbym podziękować pogodzie, za to że dopisała :) . Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Icek, Icek... ty sobie te pejsy schowaj... Rabe wie co mówi :) I następnym razem jak ci kielnia wypadnie z kieszenii to nie pytaj sie wszystkcih, a o co chodzi to też nie zdradze bo to tajemnica loży, nie prawdaż Icek? Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Szalom! Mosiek, Mosiek! Coś Ty najlepszego narobił! Taki sekret zdradzić! Ojojojojoj! Ale Ty uważaj, bo jak tak to ja powiem w jakim wojsku tyś tego kaprala zdobył(i nie mówię o amerykańskim). Myślisz, że nie mam zdjęcia z promocji Twojego rocznika w izraelskiej szkółce podoficerów? I to zdjęcie jak stoisz obok Szarona, też mam. A kto przez sen w idish (czy jak tam to się piszę) gadał? No przyznaj się, wszyscy to słyszeli! I nie polemizuj, bo napiszę, coście robili z Luckiem w czasie jednej z rozgrywek. Pamiętasz jak razem zaszyliście się w bunkrze? Jak tam wchodziłem to w ciemności słyszałem tylko dźwięk zasuwanych zamków błyskawicznych.... Uważaj, my w szenbecie mamy swoje metody... :D :D :D Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 30, 2003 Report Share Posted September 30, 2003 Icek, Icek, Ty własnemu Rabe nie ufasz? no ale teraz cicho, bo sie wszystko wyda :P Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 30, 2003 Report Share Posted September 30, 2003 Mosiek, Mosiek, dajmy spokój bo się off topic robi. A jak zbiorę jakieś szekle (bo ostatnio mi parę rachunków przyszło i krucho u mnie z forsą), to się może zobaczymy w szabas i tam sobie pogadamy. Baa może cadyk pozwoli ci poczytać jeego Torę.... Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 30, 2003 Report Share Posted September 30, 2003 Dobra Icek, o Szabasie jeszcze pogadamy. Jak narazie twój rabe pozwala ci pzrekroczyc 70 kroków. Quote Link to post Share on other sites
Rzodkiew Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 czekam z niecerpliwoscia na zdjecia pospieszcie sie troche :P Quote Link to post Share on other sites
GROM_PABLO Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 bardzo mi się podobało chociarz byłem tylko 4 h troche w sobote i w niedziele ( taki gosciu w niebieskiej bluzie :P ) ale tez czekam na zdiecia filmy ksiązki i wywiady :P Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 Rebe, Ty do Cadyka z takimi tekstami nie wyskakuj. Bo na Cię Cadyk klątwę rzuci. Wszystko w tym temacie. Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
Hunt Posted October 3, 2003 Report Share Posted October 3, 2003 Ktoś coś wie na temat zdjęc/filmów ? Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 3, 2003 Report Share Posted October 3, 2003 Popieram, mija już tydzien a tu ani jednego zdjecia... :evil: Mam nadzieję, że wkrótce coś się pojawi. Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
Rzodkiew Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 trzeba giwere pogonic bo on ma a nie wysyla :P bylo tyle aparatow a tu nie ma zadnego zdjecia :P Spieszyc SIE !!!! chcemy zdjecia :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Witam, ja zdjecia juz mam ale niemam gdzie ich umiescic :| Zdjecia nie sa za ciekawe i niema ich za duzo... kurde wkurzylem sie... aparat przyjechal w ostatni dzien ale moglo byc kilka ciekawych fotek... tata dorwal sie do aparatu i NIE WIEM POCO robil zdjecia mojemu kuzynkowi (wogle nie wiem poco z nim przyjechal ;p?)... i tak wiec zostalo ok 16 zdjec na nas... pozatym wiekszosc zdjec ktore robil.. przestawil jakosc na słabszą :| sie wkurzylem poprostu :) Ktos chce niech poda maila to mu wysle 12 srednich zdjęć (ale zawsze są! :) ) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 kapral_swd@wp.pl ślij nie piernicz:) Quote Link to post Share on other sites
Kadet Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 tutenkopf@interia.pl Slij, a nie tlumacz sie tylko winni sie tlumacza. :idea: Quote Link to post Share on other sites
Rzodkiew Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 tu sa zdjecia od giwery wsadzilem je na republike http://republika.pl/rzodkiew/Zlot/ Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 Wreszcie znalazłem chwilkę, żeby poskanować te kilka fotek, które zrobiła Asia. Wieczny problem - każdy chce strzelać, nie ma chętnych do "reporterki"... :wink: Dlatego nie ma tego zbyt wiele... Klikać tutaj :) - Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 No, a ta reszta zdjeć i filmy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts