kurzawa Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 A więc tak jak w temacie czy jest możliwość dołącenia do mp5a5 wella tłumika i precyzyjnej lufy??? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Tłumik płomienia w R5 jest inny niż w reszcie AEGów MP5, więc raczej dokupienie takiego z gwintem odpada. Można by conajwyżej zrobić tłumik lub przejściówkę u tokarza, ale nie wiem jak to by się trzymało w plastiku ;) Quote Link to post Share on other sites
kurzawa Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 A jak wygląda sytuacja z preczyzyjną lufą do mp5a5 wella??? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Emmm... tak jak w każdej innej MP5 :roll: (poza cymą) Dla lepszego efektu trzeba by jeszcze wymienić gumkę HU. Quote Link to post Share on other sites
kurzawa Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 A jaką musi mieć ona długość i gdzie można ją kupić??? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Skoro nie potrafisz znaleźć tych informacji to zastanów się czy będziesz umiał potem taką lufę zamontować :roll: Quote Link to post Share on other sites
kurzawa Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 Tuning chciałem zrobić na zbrojownii tam gdzie kupiłem karabin ale chciałem wiedzieć jaka by była cena takiej lufy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts