Ciachu22 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 czy ktoś by mi mugł opisać jak rozłożyć hi-cap w ak 47s cymy :roll: z gury thx Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 przy otwarciu gdzie sie kulki wsypuje, z boku maga masz pin (prawdopodobnie prykryty farba) musisz bo wybic i wyciagasz wnetrze, tyle :wink: Link to post Share on other sites
koonik Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 A nie lepiej intukcję używania "Ó"?? Link to post Share on other sites
Ciachu22 Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 no ale ja wiem jak go otwożyć tylko ja kręce kułeczkiem na dole i nie podaje kulek Link to post Share on other sites
koonik Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 no jeszcze trzeba śrubki powykręcać :wink:. Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 mozliwe ze pekla sprezyna w srodku, ta ktora nakrecala zeby kulki podawalo, jak to w Hi-cap'ach bywa :P, albo za krotko nakrecasz, nakrecaj tak z 2 min i jak nie bedziesz slyszal ze przeskakuje sprezyna to musisz zagladnac do srodka i zobaczyc co tam nie gra, uwazaj zeby nie wyskoczyla Ci ta sprezyna Link to post Share on other sites
Ciachu22 Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 a mam jeszcze jedno pytanko dlaczego karabin nie pobiera kulek z hi-capa jeżeli jusz nakręciłem ????????????????? Link to post Share on other sites
Taliban Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Mój qmpel miał taki sam problem ale nie wiem jak go naprawił. Spróbuj po pierwsze magzynek nakręcać tak pod kątem tak jakby był włożony (zakładając że go wyciągnołeś) i dobrze go dociśnij próbuj kilka razy strzelać. A to jest AEG czy spring? Bo mnie zastnawia po co Hi-Capy robią do springa przecież to biedne jest :-F Link to post Share on other sites
Ciachu22 Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 to jest aeg i jusz tak prubowałem nakręciłem jusz ale teraz kałach nie pobiera kulek z hi-capa Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 KUR..! Najpierw naucz się pisać po polsku, a potem zadawaj głupie pytania. Temat zamykam, a jak jeszcze raz zobaczę takie gramatyczne i ortograficzne koszmarki - wywalę bez ostrzeżenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts