macgyver Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Witajcie! Szukam opisu rozkładania gearboxa v.3. Przeszukałem forum, warsztat i google, znalazłem tylko co do v.2 Mile widziane zdjęcia i dokładne opisy. Czekam na namiary do takowego, z góry dzięki wszystkim! Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 jak mnie pamięć nie myli ,ze to juz kiedys odpowiadałem w niemalże identycznym temacie.. także gdzieś tu on musi być. A do rzeczy : rozbieranie Gb.3 wielu maniaków(w tym ja ) wzorowało na filmie z Gb.2. Generalnie gearboxy różną sie kostką stykową , i ogólnym kształtem gb , ale samo rozbieranie i uklad części jest niemal taki sam. Quote Link to post Share on other sites
woma Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Potwierdzam, temat zakładałem konkretnie ja :) I dostałem identyczną odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 Tak więc i ja powinienem sobie poradzić. Materiałów co do rozkłądania gb mam po angielsku. Czy może macie namiary na coś takiego po polsku? Na co powinienem uważać najbardziej, które części lubią wyskakiwać? Quote Link to post Share on other sites
r4d3x Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jak rozkladasz to zapamiętaj gdzie co jest włożone zrób jakąś foteczke żę puzniej w razie czego nie będziesz miał problemów ze złozeniem.A tak na co trzeba uważac żeby nie mieć puzniej problemów to to przytrzymaj sobie spręzyne żeby nie wypadla i będzie siii.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts