mloody Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Witam Jakiś czas temu zacząłem przeglądać to forum, a że interesuję się co nieco militariami, pomyślałem, że podzielę się z Wami tą publikacją - która nie dawno wpadła mi w "ręce" Nie jest to dzieło najnowsze, ale w celach informacyjnych nie jedno podpowie. Miłej lektury :) Podręcznik Strzelca Wyborowego Wydawnictwo MON Warszawa 1972 Autor - Sztab Generalny CA (Sovietskoj armii) [Tu już nie ma linka - KozA] Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Całkiem ciekawy podręcznik jak na "Polską Produkcję". Link to post Share on other sites
wally Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Mloody, wiesz, że popełniasz przestępstwo? Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Powołaj się na konkretny paragraf. Bo mnie też zastanawia czy to nie jest łamanie praw autorskich. Nie wywalałem jednak żeby nie działać pochopnie. Wiem że prawo USA stanowi iż dzieło mające więcej niż 25 lat przestaje być chronione prawami autorskimi. Wiem bo jak robiłem ulotkę z wizerunkiem Wuja Sama to sprawdzałem. Odnośnie polskiego prawa się nie wypowiadam - poczekam na specjalistę który posłuży się konkretami. Link to post Share on other sites
Michaiv Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 http://isip.sejm.gov.pl/servlet/Search?tod...=WDU19940240083 proszę bardzo panie czepialski - poszukaj sobie ;] Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Gdybym miał czas na czytanie ustaw, to byłbym bardzo szczęśliwym człowiekiem. Topic zamykam, linka wywalem, nie chce mi się z wami gadać. :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts