Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Laryngofon z WGC

Recommended Posts

Jako, że zbieram sie na większe zamówienie z wgc, przeglądając stronke znalazłem to: Iasus Pro-Sniper Tactical Throat Mic

Jak sie sprawa ma z laryngofonami w asg ?

Wiem, że są dobre kiedy jest sie w miejscu głośnym i hałaśliwym, ale jak sie ma przekazywanie głosu i jego jakość. Za 125$ można nie jeden headset kupić, więc chce wiedzieć jaka jest jakość dźwięku.

Jak sie sprawa ma z laryngofonami w asg ?
A jak się ma sprawa z laryngofonami na rybach? O co tu w ogóle chodzi?

Wiem, że są dobre kiedy jest sie w miejscu głośnym i hałaśliwym, ale jak sie ma przekazywanie głosu i jego jakość. Za 125$ można nie jeden headset kupić, więc chce wiedzieć jaka jest jakość dźwięku.
Ja IASUSa używałem, teraz używa go Khaoz. Ja go sobie chwaliłem. Gdybyś nie był leniwy to byś poszukał i znalazł na forum wątek o laryngofonach, bo jest.

Nie jestem leniwy i szukałem, no znalazłem temat o przerabianiu wojskowego laryngofonu tak by pasował do standardowego radyjka, nic o specyfikacji itp. nie było. Więc nie miej do mnie pretensji.

A możesz powiedzieć coś jako użytkownik o tym laryngofonie ? czy jest wygodny, jaką ma jakość dźwięku itp.