Zając Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 przychodze z tym pytaniem do was bo nie wiem co zrobić. Mianowicie po ostatnim strzelaniu ewidentnie czuje że "zapiaszczyłem" sobie maga. i tu pojawia się moje pytanie : czy jest konieczne by go rozkręcać żeby go nasmarować , przeczyszcić?? Mam niedługo aega więc nie wiem co postąpic w takiej sytuacji. dodam że na strzelaniu mag naciągał spęrzyne a nie pobierał kulek ,aż do momętu gdy kilka razy pukłem nim o sciane . wtedy usłyszałem rozciągającą się spręzyne i potem jakoś strzelało. aaa.teraz gdy nakręcam zębatke to słyszę ziarenka pisaku ... 8-) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Trzeba rozebrać na części pierwsze, wnętrze wytrzeć a zębatki wyszczotkować z piachu, po złożeniu NIE SMAROWAĆ. Im bardziej nasmarowany magazynek tym łatwiej piach przywiera do wewnętrznych mechanizmów. Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 ale kolega chyba mówi o low-capach....ja bym nawet nie wsadzał zapiaszczonego maga do guna....kulki moga przenosic brud i rysowac lufe, a w najgorszym wypadku zatkać ją a do jakiego nieszczescia to prowadzi to juz wszyscy wiedza... Quote Link to post Share on other sites
Zając Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 (edited) chodzi mi o hi capa. Trzeba rozebrać na części pierwsze ale jak? trzeba odkręcić tą śrubkę na dole i co dalej? jak się go rozbiera? Edited March 5, 2007 by Zając Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Na górze masz 2 bolce - wybijasz je. Cały plastik ze środka powinien wyjść. Dalej to już tylko odkręcanie śrubek ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts