kthulhu Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ale nie mowie tu o samych odglosach walki, chodzilo mi o to, ze jednak przy otwieraniu ladownicy CQB rzep robi sporo halasu informujac, ze nie celujesz wlasnie, a zmieniasz maga... Quote Link to post Share on other sites
Holmes Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ale nie mowie tu o samych odglosach walki, chodzilo mi o to, ze jednak przy otwieraniu ladownicy CQB rzep robi sporo halasu informujac, ze nie celujesz wlasnie, a zmieniasz maga... To kolega i tak w tym momencie osłania ;) A jezeli nawet, to trochę praktyki i wymiana maga trwa sekundy. Pomijam już taki zabawny motyw, jak trzymanie broni z pełnym magazynkiem wycelowanej w potencjalne miejsce pojawienia się wroga i jednoczesne bardzo głośne otwieranie ładownicy CQB ;) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Po pół roku szukania w bardziej normalnych lokalizacjach typu Polska czy Europa wybiłem sobie ten pomysł z głowy. bo wróg ma uszy na drzewach i krzewach malinowych:) Ładownice z magazynkami otwiera sie zwykle w ferworze walki. A wtedy to mnie osobiscie jebie, czy jest to głośne czy też nie. Zresztą... z 3 metrów to nawet największego rzepa na świecie by sie nie usłyszało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts