Powała Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 8) Dlaczego nic się nie mówi na temat spotkania urodzinowego w Lasach Spalskich :-o Mam zamiar tam być jako sympatyk 4regimentu, zaproszony przez dowódcę 2Legii :uśmiech: Chcę popatrzeć na tę zabawę, może się zdecyduję na coś więcej, ale w moim wieku i przy mojej kondycji (w skali 1-10) = 1, może to mieć śmieszne skutki :strach: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Bo może niechcą na WMASG'u rozmawiać o imprezie?? Może to impreza zamknięta?? Może, może... Gdyby organizatorzy chcieli to sami by poinformowali o imprezie. Quote Link to post Share on other sites
Rosiu Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Przepraszamy, że nie ogłosiliśmy tej imprezy jako ogólnopolskiej, ale jest to impreza zorganizowana na zasadach towarzyskich. Organizacja nie opiera się na PASG, nie będzie karetek pogotowia, straży, ochrony...i innych takich.... :) Wszelkie info pod adresem: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=33550&st=0 Jeżeli ktos ma ochotę przyjechać, zapraszamy. Quote Link to post Share on other sites
Ungeziefer Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Chcialbym ino dodac, ze w temacie jest blad -> marzec a nie kwiecien. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts