adek Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Która wersja FLC (1 czy 2) posiada większy zakres regulacji? Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Która wersja FLC (1 czy 2) posiada większy zakres regulacji? wszystkie regulują się tak samo. jednak pzroduje imo zippered FLC(trzecia wersja, najlepsza, szerokie klamry, pprawiony pasek, zamki itp) oraz super FLC od SDSa, ale to już produkt cywilny. Nie wspominając o wnalazkach TT czy Paraclete. Quote Link to post Share on other sites
adek Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) jednak pzroduje imo zippered FLC(trzecia wersja, najlepsza, szerokie klamry, pprawiony pasek, zamki itp) Zippered FLC - czy ta to właśnie ta wersja? (sprzedawca tak ją podpisał): http://www.allegro.pl/item190920330_kamize...nd_molle_2.html Edited May 8, 2007 by adek Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Tak, ta. Quote Link to post Share on other sites
adek Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Dziękuje za odpowiedzi, wolałem się upewnić bo wiadomo jak to jest na Allegro ;) Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Nie widziałem kamizelki FLC produkcji SDS, ale ta z Alegro na zdjęciach, wygląda na baaardzo swatygowaną :-F . Na pasie brakuje jednej taśmy 25mm ! (w stosunku do mojej Guardera), w związku z powyższym ja uzanałbym ją jako produkt wadliwy, nie nadający się do użytku (będzie problem z ustaleniem rozmiaru kamizelki i jego zachowaniem podczas zabawy - z powodu braku tej taśmy). Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Akurat brak tej taśmy nie wpływa zbytnio na ustalenie rozmiaru kamizelki a kawałek taśmy klejącej rozwiązałby sprawę zupełnie. Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Przy jednej taśmie nie da się w normalny sposób "zakotwiczyć" panelu piersiowego na pasie, oczywiście można użyć taśmy klejącej w tym celu ;-) . Dodatkowo zawieszone tam oporządzenie będzie mniej stabilne. Faktem jest to, że kamizelka nie jest w 100% sprawna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts