orcen Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 (edited) rozkręciłem maga, bo coś w środku stukało - okazało się że się ułamał mały kawałek, ale to nie ważne. Ważne jest to, że nie mogę tej sprężyny wcisnąć i zamknąć maga :wink: wiem że są tutaj repliko-majsterkowicze, więc błagam wręcz o pomoc :wink: (dodam że kupiłbym maga, 25zł kosztuje, ale od 2 m-cy nie ma ich dostępnych w sklepie CG :evil:) 2 godziny się męczę z zamknięciem tego... Edited March 21, 2007 by orcen Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Weź zamknij maga ale nie skręcaj, włóż spręzynę od góry, potem ostatni ruch to włozenie cypelka który jest na końcu sprężyny, skręc maga i wsio. Quote Link to post Share on other sites
orcen Posted March 21, 2007 Author Report Share Posted March 21, 2007 Uf ojej udało się :D wielkie dzięki mistrzu :P temat do kasacji Quote Link to post Share on other sites
wantacz Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) Nie żebym się czepiał ale można prościej, tam jak jest ten bolec który przytrzymuje sprężynę (to takie w kształcie litery T) znajduje się plastikowa klapka, bierzemy ją wyciągamy. Następnie skręcamy magazynek wkładamy przez ten otwór dosyłacz (to zakończone kulką), wciskamy sprężynkę dociskamy tym bolcem w kształcie litery T i zatrzaskujemy tą małą plastikową klapkę wsuwając ją w prowadnicę. I to wszystko szybko i bez kombinacji. ;-) Edited March 22, 2007 by wantacz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts