Krajan Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 j.w ? Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Dwa lata temu miałem ten sam problem. Razem z gunem dostałem drugi magazynek w częściach. Była to moja pierwsza zabawka więc nie małem doświadczenia co jak działa. Ale kluczem do złożenia maga było zrozumienie zasady jego działania, wiec usiądź nad rozłożonym magiem i pomyśl. Ja niestety już nie pamiętam budowy, ale jak wstawisz fotki części to może coś sobie przypomnę 8) Pamiętam że była tam jedna cześć(chyba sprężynka) która nigdzie nie chciała pasować, jakoś to upchałem do środka :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Witam. Zapraszam na naszą stronkę www.1bdsz.glt.pl do działu download :). Ściągnij plik "Poradnik H&K MP5 A3 TM [spręż] ". Pozdrawiam :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts