inteligent Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Witam mam problem posiadam MP5 RAS TM i po rozłożeniu go i wymienieniu kilku rzeczy okazało się że strzela tylko ogniem sciągłym (nie ważne czy ustawie czy na pojedynczy czy ciągły) mówi od razy że rozebrałem cały gearbox włącznie ze stykami ps. czy możliwe że wygiąłem te blaszki pod składania i teraz strzela tylko ogniem ciągłym?(chodzi o blaszki które dotykają płytki selektora) Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 A czy przypadkiem nie przesadziłeś z dokręceniem przerywacza? W niektórych gearboxach jak się to zrobi zbyt mocno to dźwigienka nie ma luzu i się blokuje. Link to post Share on other sites
LHOswald Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Mam to samo - taki dzyndzel sie urwał , pomimo że z metalu blokuje taki element co łączy styki podczas strzału , ten element jest popychany przez kółko od napinania springa , takim innym dzyndzlem. Tu masz taki: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=523 Albo może go po prostu źle poskładałeś i o czymś zapomniałeś ? Link to post Share on other sites
Paton (Rat Killer) Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 potwierdzam w m15CA np jak za mocno dokręcisz dźwignię to potrafi się zaklinować. polecam zmienić na guarderka tam nie ma opcji zaklinowania przez specjalnie pogłębiony otwór pod wkręt Link to post Share on other sites
inteligent Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 dzięki piękne wszystkim za odpowiedzi, problem rozwiązany 8) temat do usunięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts