ketyow Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Jak w temacie. Chodzi o te na 62 kulki. Kupil ktos, testowal? Jak sie sprawuja? Czy nie jest to taki szajs jak te z MAGa? Quote Link to post Share on other sites
sas Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Dołączam się do pytania oraz dodam swoje: jak te magi spisują się z r6 wella, nie na problemów z podawaniem kulek? Quote Link to post Share on other sites
noah Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=29079&hl= Quote Link to post Share on other sites
ketyow Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Na to pytanie to ci nawet ja odpowiem ;) R6 Wella ma niestandardowe gniazdo magazynka wiec najpierw musisz je przystosowac do niepisanego standardu i dopiero potem mozesz wsadzac wszelkie magazynki np. CA czy wlasnie P&J. Quote Link to post Share on other sites
ketyow Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 O, dzieki bardzo, jakos nie moglem znalezc... cos ostatnio opcja szukaj szwankuje... Quote Link to post Share on other sites
sas Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Ketyow, wiem, że trzeba szyny spiłować 8) , ale chciałbym się dowiedzieć czy nie ma żadnych problemów z podawaniem kulek (oczywiście po spiłowaniu szyn), czytałem, że magi Stara nie chcą podawać kuleczek. Pzdr. Edited April 6, 2007 by sas Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 używałem tego magazynka w R6 i po spiłowaniu prawdnic należy nakleić jakąś taśmę na dole gniazda magazynka(około 5mm grubości) ponieważ w inny wypadku magazynek w ogóle nie podaje kulek ale jeśli to zrobimy dobrze to nie ma żadnych problemów (wiem po byłem już na kilku strzelankach i żadnego pustego strzału nie było 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts