siułek Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Witam, po 1 nie wiem czy założyłem temat w dobrym dziale, czy to nie powinno być w technicznym, ale... Chciałem zapytać, co zrobić jeśli mam wsadzoną do VSRki prec lufę systemy, to dlaczego wali mi tak dziwnie tzn., wali w prawo, jak wyłączony hu to w dół a jak ustawiony to podkręci ładnie do góry a potem po jakichś 40 metrach kulka skręca w prawo. co może być nie tak? pozdrawiam Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Albo za lekkie kulki albo przekrzywiona gumka HU. Link to post Share on other sites
siułek Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 uzywam 0.25, 0.28 w ramach scisłosci. Link to post Share on other sites
Cyrek Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Ja stawiam na przekrzywiony hop-up, ciało obce w lufie :-P . Edited April 7, 2007 by Cyrek Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 A ja stawiam na to że łatwiej uzyskac informacje i trafić do ewentualnych użytkowników tej repliki w dziale jej poświęconym... :( Link to post Share on other sites
siułek Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 ok juz wszystko smiga cacy. niech mod wywali temat bo jzu pos sprawie :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts