pitv Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Witam. Wiec ostatnio podczas testownania nowych kulek, kalach przestal strzelac. Myslalem z poczatku ze to zwarcie, lecz po kilku naciśnięciach spustu strzelil jeszcze raz a bateria sie nie grzala. Przejzalem wszystkie kable i okazało się, że coś stało się przy mocowaniu kabli w przedniej części gearboxa. Gdy je odegne, to kalach strzela, ale tez nie zawsze. Jestem zielony jesli chodzi o GB. Czego moze To być wina? Jeśli coś nie styka, to napewno nie na zewnątrz bo z tego co widac bez odkrecania żadnej częsci wszystko styka. Miał już ktoś taki problem? I czy uda mi się to naprawić w domowych warunkach? Quote Link to post Share on other sites
SIDIOUS Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Mam właśnie podobny problem. Rozkręciłem replikę i okazało się, że jeden kabelek urwał się od gearboxa. Zamierzam teraz wymienić kabelki i myślę, że nie będzie dalej żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Bardzo możliwe, że masz przypalone styki. Trzeba by rozebrać gearboxa :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts