grzechotnik Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Da się wyjąć lufę z komory? Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Oczywiscie ze da - ona jest po prostu wcisnieta. (lufa nie ma dziury na gumke hopa - jest od poczatku do konca cala - jedne co trzebaby dorobic - to okragle wyciecie w niej - mocujace ja w body.) przy dorabianiu castoprecki trzeba wlasnie pokombinowac zeby zrobic to wciecie. Bo inaczej body sie nie do konca sklada i sa naprezenia. Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Właśnie próbowałem wyjąć luf z shota od AGMa, ale ni h@#$a nie idzie... Nie mam pojęcia jak ty to zrobiles Oo Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Daj jeszcze linka o ktorym dokladnie modelu mowisz - bo przewinelo sie kilka w temacie wiec nie jestem pewien (mam dwa shoty oba rozkladaja sie tak samo). Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) Kocurku oba rozkładają się prawie tak samo ;-). O czym doskonale wiesz, z tym, że w DE lufa wciśnięta i to sławetne wycięcie, w AGM lufa albo wklejona, albo wciskana na gorąco jest, a tak poza tym, to prawie nie ma różnic ;-). Edited February 21, 2009 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Daj jeszcze linka o ktorym dokladnie modelu mowisz - bo przewinelo sie kilka w temacie wiec nie jestem pewien (mam dwa shoty oba rozkladaja sie tak samo). http://www.taiwangun.com/shop,show,813 http://www.taiwangun.com/shop,show,813 a tak poza tym, to prawie nie ma różnic ;-). PRAWIE robi różnice, a ty to powinieneś dobrze wiedzieć... Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Ja o tym doskonale wiem, a tą - ;-) - emotkę Kolega zauważył był? ;-). Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 No tak flaki maja te same. Tylko wlasnie chyba przyklejona lufa w tej wersji jest. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 A za pomocą jakiegoś specyfiku tego się nie da wyciągnąć? Czyli pozostaje mi tylko dorobić komorę hop-up u tokarza razem z bebechami jak będę i niego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts