doslaw Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Witam Ostatnio rozsypał mi sie troche mój DE. Wyłamała sie jedna część z metalowej "obejmy" tylnego zamka tak jak na fotach widoczne: pierwsza druga trzecia czy gdzieś to można dostać? pytałem w różnych sklepach internetowych, ale narazie nikt twierdząco mi nie odpowiedział albo chociaż ktoś może poratować numerem części katalogowej? bo przypuszczam, że sklejenie tego niewiele da, skoro sie "dobre" rozleciało, to sklejone jeszcze szybciej padnie pozdrawiam Edited April 23, 2007 by doslaw Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ... a szukałeś w tematach o desercie ( to część od zabezpieczenia która sie wyłamuje jak sie strzela a blokada spustu jest w połowie zamiast na pozycji w której gun jest gotowy do strzału ) jeśli bardzo Ci zależy na tej części to bedziesz musiał se ją sprowadzić ...........pare tematów niżej masz link do tej części http://www.kicbbgun.com.tw/shop/product_in...9b177609af9669b (sam se sprowadź lub poproś o to sklep jakiś jak nie wiesz jak to zrobić) temat można skasować :) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Jest jeszcze jeden sposób na wyłamywanie się tej części - Osłabić sprężynki, przyciąć 2-3 zwoje ;) Nie testowane przezemnie, kumpel podpowiedział. Edited April 24, 2007 by HateMe Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts