thering Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Mam problem z magazynkiem. A dokładnie kulki z magazynka nie wchodzą mi do komory. Co mam zrobić?? Pomóżcie!!! Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Może kulka siedzi w komorze?? Mogła się zablokować i blokuje wszystkie inne. Musiałbyś rozebrać, ale poczekaj co inni powiedzą ;) Quote Link to post Share on other sites
thering Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Nie kulka napewno nie siedzi w komorze, a poza tym już nie mam tego problemu. pisze ten post dla tych którzy mogą mieć ten sam problem co ja. Włóżcie pięć kulekdo rurki która jest między magazynkiem, a komorą i wystrzelcie je ładując w pozycji do góry nogami podkręcie hi-cap, jeśli macie, i możecie strzelać normalnie. Jeżeli po tych czynnościach nadal wam kulka nie wylatuje to powtórzcie czynności. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Nie kulka napewno nie siedzi w komorze, a poza tym już nie mam tego problemu. pisze ten post dla tych którzy mogą mieć ten sam problem co ja. Włóżcie pięć kulekdo rurki która jest między magazynkiem, a komorą i wystrzelcie je ładując w pozycji do góry nogami podkręcie hi-cap, jeśli macie, i możecie strzelać normalnie. Jeżeli po tych czynnościach nadal wam kulka nie wylatuje to powtórzcie czynności. Pozdro. ja tak zrobiłem to kulka utknęła w lufie. co robić? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 potraktować ja wyciorem? A mi się wydaje, że thering po prostu nie dokręcił hi-capa :lol: . Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 poskutkowało AK działa jak nowy dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts