Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bateria do M4A1 G&P

Recommended Posts

Planuje kupić M4A1 G&P (WGC Custom) z wgcshop.com, według ich zaleceń powinna tam być bateria Sanyo 1700mAh (typ mini), chciałbym dowiedzieć się na ile kulek stracza taka bateria przy Stockowej wersji repliki (330-360FPS) i czy na niej bede mógł wykonać jakiś upgrade (~400-440FPS), na ile kulek wtedy starczy takowa bateria ? Będę wdzieczny za odpowiedzi.

A może znacie jakieś baterie typu mini o większej pojemności niż 1700mAh ?

Pzdr.

Spokojnie podejdzie każda bateria 9,6 V. Masz tam tłok z trzema metalowymi zębami. Ja śmigam na 9,6V 1400mAh Intellecta, i jak narazie wszystko gra ;-) Polecam batke jeżeli chcesz mieć ROF na wysokim poziomie. Jeśli chodzi o pojemność to wystrzelałem na niej 2,5k kulek bez ponownego ładowania.

Edited by Miko

A czy ta bateryjka się zmieści w M4A1 G&P ze składaną kolbą ?

http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...2000A5_cat_9.6V Batteries

Czy lepiej wziąć te:

http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-1400M_cat_9.6V Batteries

Fakt że mniejsza pojemność ale 100% pewności że się zmieści, jak myślicie ?

Pozdrawiam

Edited by renchi

Ja myślę, że TU jest temat o M4 G&P, i powinno się w nim zadawać wszelkie pytania tej repliki dotyczące.

Jeżeli chcesz sie dowiedzieć, czy batka będzie pasować, napisz do jakiegoś sklepu w Polsce (np. do ASGshopu - tam taki aku widziałem).

Co do pojemności, to w mojej M4 [G&P] używam baterii G&P 9,6V 1100mAh, ładuje ją średnio co tydzień i jeszcze mi sie nie zdarzyło, żeby padła, a wystrzeliwałem za każdym razem coś 600-1000 kulek.