Taki tam Zielony Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Witam. Koledze ułamała się rączka zamka od AK-47 CYMY spring. (Chodzi o tę widoczną zewnetrzną część, metalową, za którą się ciągnie podczas ładowania. 8) ). Dokładnie odłamał się ten wystający cyngielek. Moje pytania: Czy można gdzieś dostac taką część. Wiadomo już, że stop metali nie pozwala na spawanie. Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Zmontuj to przy pomocy jakiś stalowych drutów na zasadzie kołków. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Wytnij kątówka z jakiegoś kawałka żelastwa podobny element i wstaw tam... Ja tak zawsze robiłem :-F ... Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 wydaje mi się, że na forum już ktoś poruszał podobny temat.. Tam doradzono mu, aby od wewnętrznej strony wkręcił srube odpowiedniej srednicy i ułamany "wichajster" :D rozwiercasz w środku i wkręcasz/wklejasz na ta śrube. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts