potfoor Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Jak w temacie mam pytanie co możecie mi powiedzieć na temat tych nakolanników firmy hatch Centurion™ TLS™ Tactical do czarnej taktyki dzięki za szybką odpowiedz i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Mam od roku nakolanniki Hatch Centurion (nie wiem czy to to samo co "TLS Tactical"). Sprawują się ok - są duże, dobrze chronią całe kolano, miękka pianka od wewnątrz, mocny (ale elastyczny) plastik na zewnątrz. Do dziś żadnych uszkodzeń. Taśmy są szerokie i nie wrzynają się zbytnio w nogę, ale dobrze jest jednak wszyć sobie szlufki na nie do spodni w okolicach kolan - wtedy nakolanniki wcale się nie przemieszczają podczas czołgania/biegania itp. Generalnie polecam. Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Podejrzewam, że piszesz o klasycznych Centurionach bo Centurion™ TLS™ Tactical to stosunkowo nowy model ;) http://www.hatch-corp.com/detail.aspx?pid=TLS500 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts